Ηλεκτροκινητήρες Motorguide

Ηλεκτροκινητήρες Motorguide

Ηλεκτρικοί κινητήρες MOTORGUIDE

Η ιστορία που γράφει στους εξωλέμβιους ηλεκτροκινητήρες η MotorGuide.

Στην Αμερική ξεκίνησε τη δεκαετία του 1960 από μία ιδέα ενός εφευρετικού ψαρά με το όνομα Harris και μία ευφυή ιδέα. Έως τότε οι ηλεκτροκινητήρες που υπήρχαν δεν ήταν εύκολοι στη χρήση και θα έπρεπε να τους χειρίζεσαι και να τους κατευθύνεις με τα χέρια.

Η καινοτομία που δημιούργησε ο Harris ήταν να μπορεί ο κινητήρας να κινήσει το σκάφος με χαμηλή ταχύτητα ιδανική για ψάρεμα αλλά ταυτόχρονα να τον χειριστεί με τα πόδια έτσι ώστε να έχει ελεύθερα τα χέρια για το ψάρεμα. Αυτό ήταν και ο πρόδρομμος για την εξέλιξη των κινητήρων της Motorguide.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την εφαρμοσμένη μηχανολογία με ακρίβεια, η Motorguide μπόρεσε να δώσει στα επόμενα χρόνια τα αποτελέσματα που έχουμε σήμερα με μεγάλες επιδόσεις και αξιοπιστία. Αποτέλεσματα διακρίσεων σε τουρνουά και διαγωνισμούς που συμμετέχουν έμπειροι αλιείς έως και συστάσεις από σοβαρούς ερασιτέχνες ψαράδες.

Ενώ συναντάμε άλλους ηλεκτροκινητήρες να τελειώνουν οι μπαταρίες τους, οι ηλεκτροκινητήρες Motorguide είναι ακόμα στο στάδιο της προθέρμανσης. Ελέγχονται ψηφιακά και μπορούμε να ελέγχουμε τη διάρκεια πλεύσης καθ΄όλη τη χρήση τους.

Η εταιρεία διαγράφει ήδη 50 έτη στην αγορά των ηλεκτροκινητήτων και προσφέρει κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία ελέγχου του κινητήρα με έλέγχο γκαζιού όπου μπορεί κάποιος να ρυθμίσει την απόδοση από 0% έως 100%, μεγάλο χρόνο διαρκείας μεταξύ φόρτισης και αποφόρτισης καθώς επίσης έχει αυξήση κατά πολύ τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Όπως όλοι οι λάτρες των σκαφών προτιμούμε πάντα μεγάλη αυτονομία στον ηλεκτροκινητήρα και έναν ακριβή έλεγχο στη ροή που θα δώσουμε στο γκάζι. Αυτό επιτυγχάνεται με τη νέα τεχνολογία ελέγχου που συναντάμε σε νέους κινητήρες αλλά και βελτιωμένες εκδόσεις πιο παλαιών κινητήρων. Όλο αυτό, επιτυγχάνεται με ψηφιακή τεχνολογία η οποία βοηθάει πολύ στην επέκταση της ζωής της μπαταρίας έως και πέντε φορές περισσότερο από τους άλλους συμβατικούς ηλεκτροκινητήτες. Οι ηλεκτροκινητήτες Motorguide μέσω αυτής της τεχνολογίας έχουν μειώσει αισθητά τη δημιουργία αυξημένων θερμοκρασιών με ταυτόχρονη αύξηση της απόδοσης του κινητήρα και αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν μεγάλη μείωση στον ηλεκτρονικό θόρυβο που επηρεάζει άλλες συσκευές (ραδιοπαράσιτα).

Μία συνολική επισκόπηση μπορείτε να την έχετε με την επίσκεψή σας στη Delipoulios Marine, στο 19ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Περαίας στην Περαία. Το τηλέφωνό μας είναι: 23920-92298.